Ons Assortiment
Sinds 2016 teelt Joy Plant de mooiste groene planten van top kwaliteit.

Selecteer soort

Aloë Vera

Aloë Vera

Hard on the outside, soft on the inside

De geribbelde robuuste plant die met zijn sappen al bekend is sinds de tijd van Cleopatra.
In de tijd van Cleopatra werd de plant al bedankt voor zijn schoonheid. Aloe vera sappen kunnen gebruikt worden voor de huid. De sappen van een Aloe vera staat er al heel lang bekend om, het zorgt voor een geneeskrachtige en helende werking. De Aloe vera zuivert ook de lucht kwaliteit.

Bekijk product
Rhipsalis

Rhipsalis

Rock coral


Rhipsalis komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, Florida en het Caribisch gebied. Waar het groeit onder de tropische overkapping. Hoewel deze plant tot de cactusfamilie behoort, heeft deze geen stekels. Het hebben van Rhipsalis in de buurt vermindert stress en zuivert de lucht

Bekijk product
Rhipsalis
Kalanchoë Beharensis

Kalanchoë Beharensis

Olifantsoor

De olifantsoor is door zijn bijzondere bladstructuur en kleur een decoratieve plant. Bloeien zal de plant in de huiskamer zelden doen. De plant verlangt een lichte standplaats en gedijt beter als deze vrijwel droog gehouden wordt, vooral 's winters.

De Kalanchoë vrolijkt de mens op!

Bekijk product
Sansevieria Superba

Sansevieria Superba

Vrouwentong

Een makkelijk, zuurstof producerende én luchtzuiverende plant! De plant filtert de lucht van benzeen, formaldehyde, trichloorethyleen en xyleen. De plant produceert, net als Aloë Vera, vooral 's nachts zuurstof.

Ideaal voor in de slaapkamer dus!

Bekijk product
Sansevieria Superba

Joy Plant, innovatief door vernieuwing